GRATIS FRAGT OVER HELE DANMARK

Åbningstider fra 9 til 17. Frit leveret i hele landet med standardforsendelse.

DELEKS® Gruppen

Gennem sine filialer i Italien, Frankrig og Tyskland driver DELEKS® med design, produktion og distribution af landbrugs- og skovbrugsmaskiner. DELEKS® integrerer fagkunskabs kulturen med industriel logik, viden om materialer og innovation og holder løftet om kvalitet og ydelse for hver maskine.

deleks-company-sx.jpg

DELEKS S.r.l.

deleks-company-xs.jpg

Via Industriale, 23
25028 Verolanuova (BS) Italy
P.IVA IT02894400981
030 6585725
info@deleks.com

deleks-company-sx.jpg

DELEKS Deutschland GmbH

deleks-company-de.jpg

Miesberg 1
85235 Pfaffenhofen an der Glonn (D)
Amtsgericht München HRB 202701
Steuernummer 115/124/20364
Ust.-Id. DE286543593
+49 (0) 89 2019 0019
info@deleks.de

deleks-company-sx.jpg

DELEKS S.a.r.l.

deleks-company-fr.jpg

Zone artisanale de Toul an Ibil
29217 Plougonvelin
n° TVA: FR58833526999
SIRET: 83352369900019
09 75 12 92 56
information@deleks.com


SÆLSKABET

DELEKS® designer, producerer og distribuerer landbrugsmaskiner og skovbrugsmaskiner. Sælskabet der blev grundlagt i 2002, blev hurtigt en vigtig aktør på markedet takket være sin innovative filosofi. Efterfølgende blev filialerne i Miesberg (DE) 2012 og i Brest (FR) 2019 åbnet og realiteten som kendte aktører både nationelt og internationelt blev et faktum.

DELEKS® er i dag en organiseret virkelighed, der har en omfattende distribution på det europæiske marked takket være sit netværk af salgsagenter og lokale distributører. En uundværlig konkurrencefaktor for at styrke rollen som et globalt varemærke, hvilket altid er blevet defineret som virksomhedens primære strategiske mål.

DELEKS® MISION OG VISION

Design, fremstilling og distribution af kvalitetsmaskiner, der kan løfte niveauet af landbrugsudstyr med hensyn til teknologisk ydeevne og sikkerhed. En forpligtelse der er mulig gjordt takket være synergistisk samarbejde internt i DELEKS® baseret på værdier relateret til ansvarlig udvikling af produktet. Ved at bruge de bedste teknologier tilbyder DELEKS® effektivitet, funktionalitet, sikkerhed og engagement for alle i landbrugsverdenen, der primært ser det som en livsstil. DELEKS® designer sin fremtid i overensstemmelse med ambitionen om at designe og fremstille produkter, mens de forbliver i direkte kontakt med slutbrugeren. Dette resulterer i en løbende opdatering baseret på behov og kundefeedback, der kunderne bliver virkelige samarbejspartnere. Produktionen af landbrugsmaskiner og udstyr kræver en kultur baseret på erfaring i området, hvor simple sande værdier skaber deltagelse. Hos DELEKS® er dette filosofien der styrer ethvert valg: En vision, der har udviklet sig gennem årene, lidenskab, står-på- vilje for innovation og et ansvarligt engagement har formet varemærket.

FoU, TECNOLAB OG TEST PÅ OMRÅDET

Forskning og innovation har altid været det bedste udviklingspotentiale for DELEKS®. På DELEKS® hoved-center for FoU, der befinder sig ved hovedsædet i Verolanuova, arbejder en stab med henblik på at genoprette balancen mellem konceptet og funktionalitet, der fokus på brugers sikkerhed står centralt. Konstruktionen af en ny maskine starter med produktionen af 3D-modeller lavet med SolidWorks software. For at producere slagleklippere anvender DELEKS® materialer af høj kvalitet indkøbt af markedsledende virksomheder: ThyssenKrupp metal plader, S.I.C.A.M. rør, FAG kuglelejer. Det mekaniske arbejde og montage udføres ved hjælp af omfattende know-how tilgængelig i lokalområdet, i Brescia-provinsen, som er et af de europæiske præcisionsmekanikers hovedkvarter. Desuden har brugen af konceptuelt komplekse forme repræsenteret denne produktive realitet i årevis, idet man med stor opmærksomhed lægger vægt på materialer og kvalitetskontrol. DELEKS-kataloget er integreret med komplementære produkter, der delvist eller fuldstændigt fremstilles i Kina, Indien, Polen, Bulgarien og Italien. For disse produkter kontrollerer DELEKS® produktionsprocessen og udfører kvalitetskontrol på stik-prøver. DELEKS® ejer de former, der udgør de fleste af produkterne. DELEKS® 'store teknologiske kapacitet repræsenterer i dag en super højteknologisk tilgang, hvor preliminære modelleringsstudier tillader direkte verifikation af alle mulige bygningsvariationer. Den endelige dom afsendes først efter test på feltet af de første realiserede prototyper. DELEKS® har oprettet et testområde, der er operationelt 12 måneder om året. Færdigheder, beslutsomhed og frem for alt den store passion indenfor landbrugsteknologi møder de mest avancerede CAD-system applikationer for at opnå et fuldstændigt effektivt og sikkert slutprodukt.

DELEKS® I VERDEN

DELEKS® har opnået målet om at være til stede over hele verden. Faktisk har hurtig og effektiv distribution af produkter bidraget til at øge kunders tillid og tilfredshed. For at opnå denne anerkendelse har DELEKS® lagt stor vægt på kombinationen af erfaring og organisatorisk potentiale. Det tilbydes en høj distribution standard baseret på omfattende overvågning og sporing af alt fra produktion til montage og emballage. Gennem ledelsen af et avanceret logistiksystem giver det en direkte trin-for-trin verifikation af håndtering. Den nuværende DELEKS® logistik reagerer perfekt og hurtigt på internationale forespørgsler via salgsnetværket. DELEKS® mærkets fremtid er baseret på vor kvalitet.

phone wp mail