GRATIS FRAGT OVER HELE DANMARK

Åbningstider fra 9 til 17. Frit leveret i hele landet med standardforsendelse. Forventet levering indenfor 15 - 20 dage fra ordredato. Leveringen håndteres af DB Schenker - Notifikation pr telefon ved afsendelse.

Stabilimento produttivo Deleks - Deleks production plant

Gennem sine filialer i Italien, Frankrig og Tyskland driver DELEKS® med design, produktion og distribution af landbrugs- og skovbrugsmaskiner. DELEKS® integrerer fagkunskabs kulturen med industriel logik, viden om materialer og innovation og holder løftet om kvalitet og ydelse for hver maskine.

DELEKS S.r.l.

DELEKS S.r.l.
Via Industriale, 23
25028 Verolanuova (BS) Italy
VAT IT02894400981
REA: BS-0487455DELEKS Deutschland GmbH

DELEKS Deutschland GmbH
Miesberg 1
85235 Pfaffenhofen an der Glonn (D)
Amtsgericht München HRB 202701
Steuernummer 115/124/20364
Ust.-Id. DE286543593


DELEKS S.a.r.l.

DELEKS S.a.r.l.
Zone artisanale de Toul an Ibil
29217 Plougonvelin (FR)
n° TVA: FR58833526999
SIRET: 83352369900019DELEKS® designer, producerer og distribuerer landbrugsmaskiner og skovbrugsmaskiner. Selskabet blev grundlagt i 2002 og blev hurtigt en vigtig aktør på markedet takket være sin innovative filosofi. Efterfølgende blev filialerne i Miesberg (DE) 2012 og i Brest (FR) 2019 åbnet og realiteten som kendte aktører både nationalt og internationelt blev et faktum.

DELEKS® er i dag en organiseret virksomhed, der har en omfattende distribution på det europæiske marked takket være sit netværk af salgsagenter og lokale distributører. Dette er en uundværlig konkurrencefaktor for at styrke rollen som et globalt varemærke, hvilket altid er blevet defineret som virksomhedens primære strategiske mål.

Design, fremstilling og distribution af kvalitetsmaskiner, der kan løfte niveauet af landbrugsudstyr med hensyn til teknologisk ydeevne og sikkerhed. En forpligtelse der er muliggjort takket være synergistisk samarbejde internt i DELEKS® baseret på værdier så som ansvarlig udvikling af produktet. Ved at bruge de bedste teknologier tilbyder DELEKS® effektivitet, funktionalitet, sikkerhed og engagement for alle i landbrugsverdenen, der primært ser det som en livsstil. DELEKS® skaber sin fremtid i samspil med ambitionen om at designe og fremstille produkter, mens de forbliver i direkte kontakt med slutbrugeren. Dette resulterer i en løbende opdatering baseret på behov og kundefeedback, hvor kunderne bliver virkelige samarbejdspartnere. Produktionen af landbrugsmaskiner og udstyr kræver en kultur baseret på erfaring i området, hvor simple, sande værdier skaber engagement. Hos DELEKS® er dette filosofien der styrer ethvert valg: En vision, der har udviklet sig gennem årene, lidenskab, en stærk vilje for innovation og et ansvarligt engagement har formet varemærket.

Forskning og innovation har altid været det bedste udviklingspotentiale for DELEKS®. På DELEKS® hoved-afdelingen for FoU, der har hovedsæde i Verolanuova, arbejder en stab med henblik på at sikre balancen mellem koncept og funktionalitet, hvor fokus på brugersikkerhed står centralt. Konstruktionen af en ny maskine starter med produktionen af 3D-modeller lavet med SolidWorks software. For at producere slagleklippere anvender DELEKS® materialer af høj kvalitet indkøbt af markedsledende virksomheder: ThyssenKrupp-metalplader, S.I.C.A.M.-rør, FAG-kuglelejer. Det mekaniske arbejde og montage udføres ved hjælp af omfattende know-how tilgængelig i lokalområdet i Brescia-provinsen, som er et af de europæiske præcisionsmekanikeres hovedkvarter. Desuden har brugen af konceptuelt komplekse forme repræsenteret denne produktive realitet i årevis, idet man med stor opmærksomhed lægger vægt på materialer og kvalitetskontrol. DELEKS-kataloget er integreret med komplementære produkter, der delvist eller fuldstændigt fremstilles i Kina, Indien, Polen, Bulgarien og Italien. For disse produkter kontrollerer DELEKS® produktionsprocessen og udfører kvalitetskontrol på stikprøver. DELEKS® ejer de former, der udgør de fleste af produkterne. DELEKS® store teknologiske kapacitet repræsenterer i dag en superhøjteknologisk tilgang, hvor præliminære modelleringsstudier tillader direkte verifikation af alle mulige bygningsvariationer. Den endelige dom afgives først efter test på feltet af de første realiserede prototyper. DELEKS® har oprettet et testområde, der er operationelt 12 måneder om året. Færdigheder, beslutsomhed og frem for alt den store passion indenfor landbrugsteknologi møder de mest avancerede CAD-systemsapplikationer for at opnå et fuldstændigt effektivt og sikkert slutprodukt.

DELEKS® har opnået målet om at være til stede over hele verden. Faktisk har hurtig og effektiv distribution af produkter bidraget til at øge kunders tillid og tilfredshed. For at opnå denne anerkendelse har DELEKS® lagt stor vægt på kombinationen af erfaring og organisatorisk potentiale. Der tilbydes en høj distributionsstandard baseret på omfattende overvågning og sporing af alt fra produktion til montage og emballage. Gennem et avanceret logistiksystem giver det en direkte trin-for-trin verifikation af håndteringen. Den nuværende DELEKS® logistik reagerer perfekt og hurtigt på internationale forespørgsler via salgsnetværket. DELEKS® mærkets fremtid er baseret på vor kvalitet.